Proostmeersnerttrail/cross (trail met een dikke knipoog)

 Registratie gesloten
 
24
DSC_8813
Categorie
Wedstrijd/Loop
Datum
2019-12-21 10:00 - 11:00
Locatie
Proostmeer
Telefoon
0654947086
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Proostmeer snerttrail/cross 21 December a.s.

Op zaterdag 21 december, om 10.00 uur, wordt de Proostmeer snerttrail/cross gehouden. Dit is een recreatieve loop rondom het Proostmeergebied over 1, 2, 3 of 4 rondes. 1 ronde is ongeveer 1600 meter lang. Het parcours is grotendeels onverhard en loopt dwars door en langs de natuurlijke omgeving van het Proostmeer. In de winterperiode gebruiken veel hardlopers de cross of trail vaak als training voor het wegseizoen. Steeds meer mogen dit soort lopen zich verheugen in een bredere belangstelling, omdat het ook puur genieten is van het lopen in en door de natuur.
Heb je dus zin om een betere, sterkere hardloper of loopster te worden of wil je gewoon lekker lopen en genieten van de natuur dan is deze snerttrail/cross iets voor jou. Het is een puur recreatieve loop, zonder tijdwaarneming of klassementen.


De Proostmeer snertrail/cross wordt georganiseerd door Loop- en trainingsgroep De Fietsende Hardloper uit Wagenborgen.
Na afloop wacht een kop warme snert op je als beloning van de geleverde prestatie. Het is voor iedereen geschikt, omdat je zelf de keuze kunt maken hoeveel rondes je wilt lopen. De maximale afstand is ongeveer 6400 meter, of zoals een aangemelde deelnemer meldde: de groene 4 mijl van Wagenborgen.
Wil je verzekerd zijn van een kop warme snert dan is aanmelding voor 14 december noodzakelijk. Latere aanmelding of op dezelfde dag is mogelijk, maar geeft geen garantie op deze snert.
Inschrijving is op 21 december vanaf 9.00 uur in het clubgebouw van tennisvereniging 'Watec' bij het Proostmeer aan De Elzen 2.


Info en voorinschrijving:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of http://www.defietsendehardloper.nl/index.php/agenda
De deelnamekosten zijn laag gehouden: € 2,50. Een eventuele opbrengst wordt gedoneerd aan het UMCG kanker researchfonds.
Deze loop wordt mede mogelijk gemaakt en ondersteund door: de Rolf groep: totaal leverancier voor de kinderopvang en basisonderwijs.
Mocht deze trail/cross in de smaak vallen dan zijn er plannen en mogelijkheden om een volgende editie over meerdere en langere afstanden te lopen.

 

 
 

Alle datums

  • 2019-12-21 10:00 - 11:00

Deelnemerslijst

Ina stoutmeijer (1)
Margarethe Koning (1)
Otto (1)
Peter Bos (1)
Samuel van der Waa (1)
Diewerke (1)
Tinie en Gerrit (2)
Theo haan (1)
Anoniem (2)
Rose (1)
Anoniem (2)
Fiona Schrage, Tess en Isis van der Molen (3)
Iris Kappert (1)
Gerrit Kappert (1)
Sem Stuut (1)
Ito Zuidhof (2)
Leonie wind (2)

Powered by iCagenda